fbpx

Patria DIP nabídne

Patria DIP (dlouhodobý investiční produkt) nabídne. Potvrdila to ve svém článku zde.

Patria je tak jednou z prvních společností, která na včerejší schválení dlouhodobého investičního produktu Sněmovnou takto pozitivně a otevřeně zareagovala. Patria je předním poskytovatelem možnosti přímo investovat do kapitálových trhů již dnes a její oznámení tak není pro většinu zasvěcených asi žádným překvapením. Dle uvedeného zdroje dnes Patria spravuje na 70 miliard korun pro více než 50 tisíc českých investorů.

Z uvedeného článku si dovolíme volně citovat přímo vyjádření generálního ředitele Patria Finance p. Richarda Podpiera: „Dlouhodobý investiční produkt jsme připraveni nabízet hned jak to bude možné a to se všemi investičními produkty, které finálně povolí zákon. Očekáváme tedy od úvodu roku 2024“. K tomu dlouhodobému investičnímu produktu, jako takovému pak dodal: „Zásadní je, že DIP umožní rozložit peníze určené na stáří s daňovou výhodou mezi mnohem více různých aktiv, čímž skrze diverzifikaci na jedné straně snižuje riziko, souběžně umožní investice do výkonnějších aktiv, především akcií a tím otevře cestu dlouhodobě atraktivnějšímu zhodnocení“.

Za dlouhodobyinvesticniprodukt.cz věříme, že nabídek a vyjádření jako dala Patria bude postupně přibývat. Zavedení dlouhodobého investičního produktu znamená rozhodně velkou a mimořádnou příležitost pro všechny finanční instituce si z pověstného koláče, který se právě dopéká ukousnout co největší podíl. A jak se říká, kdo bude první bere nejvíce.

Za redakci dlouhodobyinvesticniprodukt.cz si budeme přát, aby dobrých nabídek bylo na trhu co nejvíce. Další klíčové hráče na trhu jsme poptali i o jejich reakci, tak uvidíme, jestli a kdy se k Patria přidají.

dlouhodobyinvesticniprodukt.cz

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru