fbpx

ČSOB vidí v zavedení DIP dobrou zprávu

Po schválení dlouhodobého investičního produktu Sněmovnou v minulém týdnu nám po České spořitelně potvrdila jeho zařazení do nabídky i ČSOB. Dle její mluvčí Kateřiny Dudášové zařadí ČSOB DIP do nabídky jakmile bude DIP finálně schválen. Níže s ní přinášíme na téma zavedení dlouhodobého investičního produktu krátký rozhovor:

Vidíte v dlouhodobém investičním produktu DIP jako ČSOB příležitost?

Pro ČSOB i pro klienty je dobrou zprávou to, že stát rozšířil možnosti zajištění na stáří o další způsob, kde si klient může zvolit z širší palety investičních nástrojů. Každý klient je však jiný, má jiné potřeby a tím i své preference. Je proto na nás, abychom mu dokázali doporučit ten správný produkt a vyhověli jeho požadavkům. Naše penzijní produkty dosahují skvělých výsledků a DIP tuto nabídku doplní.

Bude ČSOB DIP zákazníkům nabízet?

Se zařazením DIP do naší nabídky počítáme jakmile bude finálně schválen. jako doplněk k penzijním produktům.       

Můžete zmínit více detailů popřípadě od kdy?

Legislativní proces pozorně sledujeme a souběžně se připravujeme na to, abychom dlouhodobý investiční produkt mohli klientům nabídnout co nejdříve. Přesné datum tak bude záviset primárně na účinnosti nového zákona.

Je něco, co byste chtěli k DIP doplnit, změnit?

Je pravdou, že úpravy, které byly schváleny v průběhu legislativního procesu, mohou mít určitý dopad na atraktivitu DIPu. Zcela zásadní však je fakt, že stát bude podporovat investice a to je pro klienty pozitivní zpráva, kterou jim chceme předávat.  

Děkujeme za informace!

dlouhodobyinvesticniprodukt.cz

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru