fbpx

Conseq DIP jako vlastní nezávislý penzijní pilíř

Conseq vnímá DIP jako možnost, jak si můžeme začít budovat vlastní penzijní pilíř nezávislý na státu a jeho hospodaření. V zavedení DIP tak Conseq vidí, dle svého vyjádření pro naši redakci, příležitost pro širokou veřejnost.

Důležitou součást dlouhodobého investičního produktu spatřuje Conseq i v možnosti zaměstnaneckých příspěvků, které se osvědčily například u penzijního spoření.

Zavedení DIP je pro Conseq, coby investiční společnost, logické rozšíření nabídky. Na vývoji a zavedení DIP Conseq již usilovně pracuje, kdy cílem pro Conseq je být mezi prvními společnostmi, které dlouhodobý investiční produkt nabídnou. To je jistě dobrá zpráva, a to nejen pro téměř půl milionu stávajících zákazníků Conseq, ale i pro případné zákazníky nové.

Představa realizace je poměrně jednoduchá. Pod DIP by si měli moci zákazníci Conseq zařadit kteroukoliv již běžící investiční smlouvu nebo si sjednat novou. V zásadě by tak mělo jít o řízené investiční programy a individuální portfolia podílových fondů. Conseq DIP jako penzijní pilíř by tak mělo jít na základě této informace vytvořit opravdu velmi jednoduše.

Na naše dotazy nám za Conseq Investment Management, a.s. odpověděl p. Jan Macek, investiční specialista.

Děkujeme za poskytnuté informace!

dlouhodobyinvesticniprodukt.cz

Přejít nahoru