fbpx

Česká spořitelna DIP nabízí spolu s investičním poradenstvím

Česká spořitelna DIP (dlouhodobý investiční produkt) nabízí v rámci své nabídky spolu s investičním poradenství. Na to jak přesně DIP u České spořitelny funguje a jaké portfolio si můžeme u České spořitelny v rámci DIP poskládat nám odpověděl pan Filip Hrubý, ředitel externí komunikace České spořitelny.

Jak lze DIP u České spořitelny získat a co v něm nabízíte?

DIP si u nás klient může založit díky jednoduchému a intuitivnímu procesu, a to prostřednictvím našich bankéřů, na pobočkách či v call centru nebo přímo v našem internetovém bankovnictví George.

V rámci dlouhodobého investičního produktu České spořitelny mohou klienti investovat do všech investičních produktů v českých korunách. Již brzy rozšíříme tuto možnost i o produkty v cizích měnách.  Při založení DIP jsme schopni klientům doporučit vhodné řešení díky našemu investičnímu poradenství.

Nabízíte v rámci DIP spořící či termínované vklady?

Součástí DIP je peněžní účet, který je určen pro zasílání plateb z jiných bank, příspěvků zaměstnavatele a reinvestice peněz v rámci DIPu. Spořící či termínované vklady zatím nenabízíme.

Umožňujete pro DIP nastavení pravidelných investic?

Ano, rozhodně. Právě pro pravidelné investování je DIP určitě vhodným produktem. Pokyn k pravidelnému investování si lze jednoduše nastavit hned v rámci procesu založení si může klient.

Co je hlavní výhodou DIPu České spořitelny?

Díky našemu poradenství jsme schopni klientům doporučit optimální řešení pro jejich odkládání na důchod – kombinace penzijního spoření a DIPu, investiční doporučení vhodné strategie.

V rámci Finančního zdraví rádi klientům poradíme optimální nastavení a kombinaci produktů pro odkládání na stáří. V DIP poskytujeme klientům naše investiční poradenství a jsme schopni jim doporučit vhodné řešení právě pro ně. Na našich webových stránkách máme k dispozici řadu článků, které se problematice finančního zdraví a optimálních řešení věnují. Klient může své produkty jednoduše spravovat v našem Georgi.

Je o DIP České spořitelny zájem?

DIP máme v nabídce velmi krátce, ale již nyní si jej založily stovky klientů. Vzhledem k tomu, že komunikace možnosti sjednání DIP je na začátku, tak se jedná primárně o stávající zákazníky.

Jaké máte u DIP poplatky za správu účtu?

Speciální majetkový a peněžní účet v rámci DIP vedeme klientům zdarma. Podání vlastního pokynu k nákupu je zdarma. Při nákupu pak klient platí poplatky dle zvoleného typu investičního produktu, do kterého chce investovat.

Rozděluje Česká spořitelna DIP nabídku dle přístupu klientů k riziku?

Ano, v rámci investičního poradenství doporučujeme vhodné řešení, které odpovídá i různému přístupu našich k klientů k možnému riziku kolísání jejich investice.

Děkujeme za poskytnuté informace!

Za redakci DIP Info Jan Sýkora

Zajímá vás téma dlouhodobého investičního produktu více? Pokud ano, tak budeme rádi, když si přečtete další naše články, které vydáváme nejen ve spolupráci s poskytovateli DIP. Na konkrétní sekce našich stránek se dostanete pomocí lišty navigace v menu nebo kliknutím na tlačítka níže:

Více o našem projektu se dozvíte zde:

Přejít nahoru