fbpx

Finanční kalkulačky

Vítejte v sekci Finanční kalkulačky. Postupně vám v ní nabídneme řadu užitečných a jednoduchých finančních kalkulaček, které využijete nejen pro DIP. Využít je můžete pro odhad vývoje vašich úspor či investic při různých scénářích na základě vámi zadaných parametrů. Každá kalkulačka má jednoduchý návod jak kalkulačku používat plus k ní postupně přidáváme různé tipy a rady co si na kalkulačkách vyzkoušet.

Všechny kalkulačky můžete využívat bezplatně a můžete si v klidu vypočítat několik různých scénářů.

Naše finanční kalkulačky

Inflační kalkulačka

Zajímá vás jakou hodnotu budou mít vaše úspory v budoucnosti? Využijte naší inflační kalkulačky a spočítejte si budoucí hodnotu vašich úspor.

Kalkulačka spoření

Chcete vědět kolik si dokážete naspořit na běžném spoření s pravidelnými měsíčními úložkami? S naší jednoduchou spořící kalkulačkou si to přesně můžete spočítat.

Další kalkulačky připravujeme, můžete se těšit třeba na tyto:

DIP kalkulačka – Můj DIP daňový efekt kalkulačka

Víte kolik můžete ušetřit na daních spořením do DIPu? V této kalulačce to jednoduše zjistíte.

DIP kalkulačka – DIP daňový efekt od zaměstnavatele

Počítat budeme kolik můžete ušetřit vy i váš zaměstnavatel ušetřit na sociálním a zdravotním pojištění díky příspívání do vašeho DIPu?

DIP kalkulačka – DIP komplet

Kolik si můžete díky DIPu maximálně naspořit? Na tohle bude naše DIP komplet kalkulačka.

Upozornění: výsledky našich kalkulaček nejsou v žádném případě investičními doporučeními a slouží čistě k ilustrativním propočtům. Dále je třeba upozornit, že jakékoliv propočty a výsledky kalkulací je třeba brát ve vztahu k investicím tak, že vývoj ceny finančních nástrojů na trhu výrazně kolísá a jakoukoliv investici je třeba pečlivě zvážit a ideálně se o ní poradit s nezávislým finančním poradcem popřípadě zástupcem vašeho poskytovatele DIPu.

Pokud se o možnostech investování v rámci DIP chcete dozvědět více, tak můžete využít náš DIP manuál více zde.

Pro více informací pokračujte posunutím textu dolů nebo využijte navigační lišty v menu či klikněte na nějaké tlačítko níže:

Přejít nahoru